top of page

2019 - Nu ser vi framåt!

Visst är det väl härligt såhär i början av ett år. Ett helt oskrivet år fullt av förväntningar och förhoppningar, utan att ha en minsta aning om vad som kommer att hända.

Jag blev ju singel i slutet av förra året igen men bestämde mig att gå på talesättet "det finns en anledning till att vindrutan är större än backspegeln". Trots att känslorna kan spela en spratt då och då och inte alls vara med på såna planer utan ibland fastna i nåt sentimentalt tillstånd så tycker jag att det gått bra. När jag tvekat har jag fått stöd av vänner som påmint mig om läget.


Jag bestämde mig för att på riktigt acceptera att jag ÄR singel och gick med i en rolig singelgrupp för friluftsmänniskor, dessutom köpte jag en grön mössa som en kul grej (läs mer om historian kring gröna mössan här).


Jag kom på att jag faktiskt trivs bra såhär och det här med dejtinappar, nä det är inte min grej...hua...men nu har jag provat det också. Men nu behåller jag gärna min gröna fina mössa på ett tag.

Och vem orkar vara långsint och bitter? Bättre att fortsätta som vänner i alla fall.


Redan förra året började jag känna mig mogen för att satsa lite mer på fotograferandet och det märks nu lite mer på hemsidan. Micke som kommit med bra matnyttig feedback ur kundperspektiv gav mig ett domän-namn i julklapp som pepp och för att jag påbörjat ett bra arbete med sidan :). Så nu hittar ni min sida på den enkla URL www.misscavephoto.com!


Tack ni alla andra också som tyckt till.

Ja och över lag för alla glada peppande tillrop att fortsätta det jag gör, det värmer :).

 

I februari, närmare 6 februari, kommer jag hålla föredrag på Eskilstuna fotoklubb på vårt månadsmöte och då prata om att jobba med ett fotoprojekt och arbetet med mitt eget projekt förra sommaren "Gruvan och arbetaren". Kom och lyssna vettja, medlem som inte.


31 januari ska jag och Miranda till Västerås och ett gäng scouter i tonåren för att berätta om vår vandring till och upp på Kebnekaises topp. Så det blir lite att läsa om den biten också längre fram.


Självklart har jag en del planer på olika övergivna platser som måste besökas under våren men mer om det när jag varit där. Några roliga uppdrag som förstahjälpare också. Huvudet är i alla fall fullt av idéer och saker jag vill göra och uppleva under året. Jag har ju kursen Fotografins filosofi att plugga fram till i början av april, den känns djup men också rolig.

Så håll utkik, det kommer nog att skrivas om både det ena och det andra med den gemensamma nämnaren foto och äventyr (stora som små).

 

Finns det för övrigt några önskemål om att se lite för och efterbilder på hur jag redigerar mina bilder på övergivna platser? Ska jag skriva nåt inlägg om bara redigering?


44 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page