top of page

Bygger på sidan

Hej hopp!

Jag har ju, som några av er redan vet, börjat snickra på denna hemsida. Anledningen till detta är att det på senaste tiden har det dykt upp en del förfrågningar där de velat se min portfolio. Då jag inte riktigt hittat någon bra samlad plattform för detta så har jag spridit ut det på Facebook, 500px och Instagram. Jag tror jag även har en del foton på Flickr.

Det blir ju som sagt lite väl spritt när ett företag frågar efter vad man gjort tidigare, då vill man ha ett bra ställe för allt.

Så en dag såg jag reklam för Wix. Sagt och gjort, jag började titta lite på vad denna plattform kunde erbjuda och innan jag visste ordet av satt jag här med en hel hemsida.


Tanken är att jag här ska samla alla typer av foton, uppdrag som utflykter och resor. Kunna ha kontakt med eventuella framtida kunder och samla flöden från mitt konto på Youtube och Instagram så ni kan följa även detta här.

Jag kommer skriva om olika utflykter och uppdrag jag varit på, i mån av tid, så prenumerera gärna på bloggen.


Kom gärna med idéer och synpunkter på sidan, man blir gärna så hemmablind när man är mitt uppe i det. Ni har en liten chatikon längst ner till höger på sidan där ni kan kontakta mig.

Togs inför ett uppdrag för Fjällräven sommaren 2017
Foto: Anette R Sandberg
16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page