top of page

Jag har en dröm

Måste väl vara en av världens vanligaste rubrik va? Men jag har en dröm, jag har många drömmar. Det bästa är väl att faktiskt göra något av dem, inte bara vänta på att de faller in.

Tiden vi har är begränsad och vi vet aldrig när den tar slut eller när vi inte orkar göra allt det vi vill.


Island gav många intryck och fina foton

Det var dessa tankebanor som fick mig till Island för några år sen. Nu är det dax för nästa resa tänkte jag, inte bara sitta hemma och drömma och längta. En resa jag drömt om så länge. Men det verkar stört omöjligt att faktiskt få med någon på den, varje gång jag försökt så slutar det med att det mest bara varit prat. Så nu har jag bestämt mig att jag får helt enkelt göra den själv, eller rättare sagt, jag tänker ta med mig barnen.Drömmen just nu är då att göra en roadtrip till Bergen och Norge. Tält, gaskök och en massa medhavd mat och 1 vecka på vägarna där och en massa vandring och foto och stopp på vägen. Vi får väl se om det kan bli något av det den här gången, det beror ju på vad barnen vill eller om Keb lockar mer...


Har ni någon drömresa? Något skoj på er "bucket-list"?


Bilerna är som ni kan se gratisbilder från Adobe :)


45 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page