top of page

Ljudbåsbubblan hos Moderskeppet

Är du fotograf och funderat på att skaffa egen hemsida men saknat en bra guide, en första hjälpen för att fixa att sätta ihop en själv? Snart har du lösningen, eller ja, Moderskeppet har snart lösningen i form av en kurs som kommer att heta "Bygg din egen portfolio i Wix".


Jag har spenderat 4 dagar nu hos Moderskeppet i Jönköping i någon slags kurs- eller ljudbåsbubbla. Sällan har jag varit med om något som har fått mig att tappa tid och rum så fullkomligt som att stå och spela in och redigera kurs. Det har verkligen varit superskoj men jisses så känslan pendlat mellan att vara helt värdelös, alltså totalt jvla värdelös till att vara stolt över det jag gör. Fotot nedan på den kreativa processen stämmer så väl. Men jag har i alla fall gjort allt klart nu. Det är verkligen så att det snart släpps en kurs om Wix hos Moderskeppet som jag satt ihop helt själv med coachning av Josefina. Nu ska allt material bara godkännas och fixas av dem, väntan känns lite som att få en tenta godkänd.

Att spendera mellan 8-10h/dag med att prata och lyssna på sig själv utvecklar ett otroligt känsligt öra för sina egna tonväxlingar. Jag hör direkt på min röst när jag tappat fokus eller spelat in för länge, när jag inte känns glad och engagerad för stunden. Likaså har jag lärt mig att faktiskt simulera denna känsla så jag låter glad och engagerad. Flummigt va? Jag hade inte fattat det förrän jag bollade med Josefina (min coach hos Moderskeppet, som för övrigt verkligen varit superpeppande genom hela processen mer om henne längre ner) inför min inspelning i studio.

Jag är så imponerad av Moderskeppets jobb, de är superproffsiga på det de gör, vilket gör att de håller den höga standard på alla sina kurser. De har tips och råd för precis allt i processen när du skapar en kurs, de har ju själva gjort detta om och om igen och tagit vara på alla lärdomar på vägen. Josefina har varit en grym coach och hennes energi smittar verkligen av sig, hon är bestämd på sitt vis men otroligt snäll och stöttande. Utan henne hade jag inte kommit halvvägs ens. Hela atmosfären inne på deras kontor andas kreativitet och det trivs jag verkligen i, kreativitet och lekfullhet mitt i allt proffsiga. Tack för alla sköna samtal om fotografer, prylar och annat under veckan.

Under dessa dagar har jag såklart bott kvar i Jönköping på Grand Hotel, ett centralt beläget hotell i gammal gedigen stil. Kan ju inte säga att jag blev besviken att alla singelrum var upptagna när jag kom så jag blev uppgraderad "till ett lite större rum men med ett mindre fönster". Det var typ en svit i takvåningen med litet fönster ut mot Jönköping. Lite annat mot sist när jag hade litet rum med stort fönster mot...gården. Inte blev jag ledsen heller över att rummet hade badkar, har inte badat badkar på flera år nu och med allt stående i studion kändes det skönt med ett varmt bad om kvällen.


Kommer att sakna den kreativa processen med att skapa en kurs, även fast det varit väldigt intensivt samtidigt som jag känner att det är skönt att ha gått i mål med en kurs och ser fram emot att se den färdig på Moderskeppet.se framåt november (skulle jag tro).


28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page