top of page

Min första egna utställning

För ett par år sen satte jag min fot på Eskilstuna Ölkultur för första gången. Man möts av en vacker snirklig spiraltrappa i gjutjärn och hela lokalen andas gammal fin industri, ni vet från den tiden det existerade viss "snickarglädje" även i sådana byggnader.


Jag såg att det hängde tavlor på väggarna och tänkte direkt "här borde någon ställa ut foton från gruvor och annat övergivet". Då var min spontana idé en kompis, men med tiden växte en tanke att jag en dag skulle våga fråga om jag själv fick ställa ut.

I våras kom den dagen och fick ett "ja du får gärna ställa ut dina foton".


Så, från och med 27 juni och resten av sommaren kommer ni kunna se 10-12 av mina foton hänga där.

Men, innan vi är där måste jag ju välja ut dessa 10-12 foton. Det är inte helt enkelt att välja. Så min tanke var att ta hjälp av er och samtidigt passa på att lansera sidan.


Sidan för att rösta på foton hittar ni här. Ni kan rösta på hur många foton ni vill såklart!


12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page