top of page

Nyårskrönika


Ja det hör väl till att summera det gångna året. Kanske se tillbaka och mysa men också se tillbaka och lära av misstag. Det här blir mitt första nyår som singel sedan jag var 17 år.


Känns som jag haft ett förhållandevis bra år, framför allt händelserikt år. Det har kanske inte innehållet mängden gruvturer och utforskning som jag önskat men desto mer foto och andra upplevelser.

Det här blir året jag ser tillbaka på när jag gick fotokursen i Göteborg, när jag äntligen tog mig för och åka till Norge för lite vandring och foto. Att jag klarade att köra bil så långt. Men jag kommer också se tillbaka på 2018 som året när jag besteg Keb, för första gången, den turen lärde jag känna mig själv väldigt bra och är stolt över Miranda som hakade på så bra och tacksam över Micke som tog med oss upp och guidade oss bra. Ja jag hann med lite cool gruvutforskning och det hoppas jag mer på 2019.

De dåliga delarna behåller jag för mig själv och lär av på egen hand...det är inget jag vill bli påmind av här. Men tack alla ni goa vänner som ställt upp i vått och torrt, vad hade jag varit utan er? 2018 blev ännu ett år när jag lärde mig att uppskatta mina vänner lite alldeles extra.

 

2019 då. Det kommer även det innehålla minst en fotokurs på högskolan, förhoppningsvis många fler gruvturer och semester i Norge eller varför inte Polen, självklart med barnen. Jag har en vandringsvecka inplanerad med kompisar och då blir det förmodligen Keb igen.

Kanske blir 2019 när jag träffar den rätte, han som vill haka på de flesta av mina upptåg men också kan ge mig den frihet och ensamhet jag behöver. Vem vet... Men först vill jag nog vara singel ett tag om jag själv får bestämma.


Mål med 2019 är utvecklas som fotograf och som friluftsmänniska.


Jag har passat på att bygga om hemsidan i mellandagarna, och äntligen kickat igång min Facebooksida. Så välkomna in och gilla sidan MissCavePhotography som är kopplad till mitt instagramkonto med samma namn.


Vi ses nästa år vänner! Tack för i år!

112 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page