top of page

Oplanerade saker är inte alltid av ondo

Så var utställningssommaren över för detta år. Hoppas dock att bilderna snart kan få ett nytt hem, antingen i en ny utställningslokal eller hos någon som uppskattar dem såpass att de vill ha dem på sina egna väggar. Två utställningar på samma sommar, jag som inte planerat någon. När jag ändå pratar utställningar måste jag slå ett slag för självhäftande tavelkrokar. Jag provade på dessa under utställningen i Falun där vi inte fick göra åverkan på väggarna. Jag testade på märket Tesa (nä jag får inte betalt för detta) och de höll verkligen skitbra och enkla att ta ner (glöm inte att hålla i kroken bara när ni tar bort häftmassan, det kan göra ont).

Appropå saker som inte blev som planerade så kommer jag osökt till det här med att sova ute en natt i månaden och ge mig tid för vandring. Hm det blidde inte riktigt så, det blev typ den sämsta tältsommaren på flera år statistiskt sätt. Har knappt fått njuta av sovsäcken ens ju. Men men, säsongen är ju inte riktigt över än och det ser ut att kunna bli kanske t.o.m. 3 nätter ute i sept. Kan säga att de helger och den tid som var tänkt till vandringen gick till annat och till andra, som behövde mig bättre då och nu. Jag ångrar inget och det bara bevisar att det faktiskt är svårt att planera livet, för man vet aldrig vad som väntar ändå. Jag har i alla fall planerat för vandring i Norge nästan år, redan nu. Vi har saknat berg, fjäll och allt sånt hela sommaren nu.


Om vi fortsätter temat oplanerade saker så kommer vi till en tredje. Det är att jag nu faktiskt startat eget. Så nu slipper jag Frilans Finans och Cool Company och andra sådana företag och provar att köra själv. Det känns spännande och roligt. Så ni som röstade på vilket namn jag skulle köra vidare på var just vad jag tänkt registrera hos bolagsverket, jag behövde lite hjälp på traven. Sen vet jag inte om det känns oseriöst att starta ett företag på något som från början var en instagramkanal och en blogg. Men vi får se var det leder. Vad jag tänkt jobba med där vet ni ju redan. För er som anmält er som följare på sidan väntar flera fina erbjudande under hösten.


Vad gäller roliga fototurer får ni nog vänta ett litet tag till men sen kommer det att rassla på ordentligt under hösten. Idag var jag med barnen förbi på en välkänd plats på väg hem från Falun. Kan vara så att bara en av barnen ville med in och hon var nog inte helt bekväm därinne heller, medan stortjejen stod utanför och höll "vakt". Jag kanske inte var mitt bästa mamma-jag heller som utbrister "tänk om jag skulle försvinna rätt vad det är när jag går här bakom mig". Då fick jag gå bredvid hela vägen ner. Tur att de är vana vid mina "grodor" som hoppar ur munnen i tid och otid. Det var nog i alla fall inte sista övergivna stället för henne.

Nästa helg bär det av söderut, typ så långt söderut man kan komma. Stortjejen har kommit in på BTH och ska flytta ner nu. Det blir en roadtrip ner med övernattning i Karlskrona och sen hem igen. Det blir spännande både för oss och henne. För henne startar väl vuxenlivet nu. För oss blir utmaningen att klara oss utan henne hemma.

34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page