top of page

Springpride - streetfoto i sprakande färger

Streetfoto är en rolig form av fotografering. I början tycker man det är lite pinsamt och springa runt och fotografera okänt folk. Men när man väl kommit över den biten är det så himla skoj. Såna ögonblick man kan fånga när människan inte är medveten om kameran.

En oskriven regel är väl att streetfotografier gör sig bäst svart-vita och det håller jag med om. Men det finns tillfällen där färg gör sig ännu bättre. Menar, tänk pride utan dessa härliga färger.

Här är några av de ögonblick jag fångade.Min kära syster och säkert andra också lyckades fånga mig på bild :)


Det gäller ju att visa sin ståndpunkt även som fotograf. Springpride har alltid varit viktigt för mig och mina barn är vana vid att vi allra minst åker ner och tittar på folkfesten.


Nästa år hoppas jag att vi går igen med Taekwon-Do-klubben :) men det var kul att ta ett år och bara umgås med kameran och fotokompisar. Ja för jag och syrran radade upp vilka från klubben vi skulle stöta på, vi gissade rätt på allihop, det var bara det att en gick i tåget i år istället :).


Ja det kommer nog en liten filmsnutt längre fram, någon gång under nästa vecka. Hann/orkade inte leka med gimbalen men det kommer det också.

55 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page