top of page
Angelica sitter i snön och fotograferar

Det här är Angelica

Jag är fotografen som från början inte alls tyckte om att stå framför kameran. Det mesta lossnade när en fotograf sa åt mig "men du måste ju inte le" och fick mig att slappna av.

För att lära mig att kommunicera med dig framför kameran spenderade jag själv flera år framför kameran och hann prova på flera bra och dåliga fotografer. Jag lärde mig vad som fick mig att slappna av. De knepen använder jag nu på dig.

Nu för tiden hittar du mig ute vid Sjöhed i Kungälv kommun. Då och då hittar jag tillbaka till Eskilstuna och reser runt en hel del uppåt i Sverige.

Utbildningar:

Utibildning är inte i främst i fokus (fotografskämt) när det kommer till fotografering. Det gäller att ha öga för bilden, för komposition och känsla. Men några kurser har jag hunnit med:

  • FO163 "Digital fotografi" (15 poäng) på Göteborgs Universitet sommaren 2018

  • Fotografins filosofi (7,5 poäng) Karlstads Universitet våren 2019

  • Porträttfotografering med en ljuskälla Studio Pi hösten 2019

  • Bildjournalistik (7,5 poäng) Mittuniversitetet hösten 2020

Är jag fotografen för dig? Hör av dig till mig så skapar vi minnen åt dig!

Såhär arbetar jag

Att vara obekväm framför kameran är otroligt vanligt. Därför är det viktigt för mig att först få dig att slappna av medan jag fotograferar. Vi kommer att småprata och skoja under tiden som jag fotograferar. Om du vill får du gärna se bilderna direkt i kameran och jag kommer dessutom tala om för dig hur du bör agera för att bilderna ska bli så bra som möjligt. Det är när samarbetet mellan mig och dig fungerar som det blir sådär härligt vackra bilder. 

Mitt andra jobb

Om dagarna jobbar jag på Moderskeppet med att skapa videobaserade onlinekurser.

Det innebär att jag får skriva, fota och filma även i det vardagliga arbetet.

Klicka nedan för att se mer av vad vi gör på Moderskeppet.

Moderskeppets logga
bottom of page