top of page

Ansiktslyft


Nä det är inte jag själv som fått ett ansiktslyft, nog för att jag kanske börjar behöva ett, men nu är det min sida som fått ansiktslyftet.

Har gått genom teckensnitt och färger så allt går i ett och samma tema som jag börjat bygga på. Har kortat ner och skrivit om lite texter (har en del kvar). Nu när jag ändå bestämt mig för att bli kvar just här. Funderar på att kicka igång min Facebooksida också, men får se om jag orkar, gillar ju funktionerna här på sidan och att ha allt samlat här.

Ta gärna en rundtur och klicka runt och kom med lite feedback. Jag har ju mina tankar och idéer men det ska ju tilltala andra än just mig själv, men samtidigt vara något som jag kan stå för, en sida som speglar den jag är.


Så in och titta och tyck till sen.


Är så fotosugen. Sugen på att komma ut på snöiga fjäll och stora vita vidder för att fota. Har samtidigt en idé jag skulle vilja genomföra där jag behöver ett par, med tatueringar som är villiga att posera tillsammans :). Har en bild, en bildstil (svart-vit) jag vill prova på just på den typen av porträtt.


Någon villig eller känner ni några lämpliga jag kan fråga?


Har för övrigt knappt hållit i kameran sedan jag flyttade. Men Micke hittade ett helt kit för en gammal analog kamera för en spottstyver, så nu har jag ett fotoprojekt till att jobba på. :) Första projektet var bara att få igång kameran och se hur det fungerar. Nu till helgen blir det till att hitta någon affär som fortfarande säljer filmrullar (tror Clas Ohlssons har såna än). Det blir nytt tänk för mig som är van att fota i RAW och alltid efterbehandla det jag fotar. Håller er uppdaterade med hur det går om det finns intresse av att följa ett sådant projekt. Dessutom innehöll kameran en filmrulle när jag fick hem den så man är lite sugen på att framkalla den. Men bör man ens göra så? Är det moraliskt riktigt?


Nä nu får det bli lite snö, is och kyla så vi kan komma ut och njuta av skridskor, skidor och vacker ljus natur.


Har ni sett denna vackra kortfilm?


52 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page