top of page

Fotografins filosofi 

Nä inlägget ska inte handla om fotografins filosofi, snarare att jag kommit in på en högskolekurs till våren som handlar just om det. Lär man sig de olika metoder som finns att analysera andras foton tänker jag att man kommer att utveckla sitt eget fotograferande. Känner man till metoderna och hur en bra bild kan se ut då kommer förutsättningarna öka att jag också kan ta sådana. Ser fram emot att fördjupa mig i ämnet.


Så våren kommer troligen handla om kursen utöver mitt vanliga fotograferande och nu även porträttfotograferandet. Har tagit tag i den biten sen ett par veckor tillbaka och har redan bokat in 4 samarbeten med 4 helt skilda modeller. Det ska bli jättekul att variera mina natur och UE-foton med detta.


Som allt känns så behöver jag en hel del nytt att fokusera på, skingra tankar och funderingar som far i huvet. Funderingar man oftast inte kommer någon vart med, som vad jag vill, vad jag vill ha för planer osv. För det spelar ju egentligen ingen större roll vad jag vill ha för planer, livet bjuder på förändringar man själv inte kan påverka och heller inte kan förutspå. Försöker istället ta vecka för vecka och se till att komma ut starkare på andra sidan årsskiftet.

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page