top of page

Mitt liv som friluftssingel

Vad kan passa bättre än att publicera ett inlägg om att vara singel än på själva alla hjärtans dag? Många tror säkert att det är en deppig dag för icke dejtande singlar, det trodde även jag och deppade lite över nåt så banalt. Men så fel jag hade. Allt blir ju vad vi själva gör det till, vilken inställning vi har.


Något som jag har lärt mig och mognat i är att livet inte går ut på att hitta en partner att dela allt med. Jag har levt i förhållande i större delen av mitt liv och känt mig beroende av att göra allt i minst tvåsamhet. Varför är det så?


Senaste året har jag tänkt om, varför ska jag vänta på "den rätte" för finns han ens? Jag tror istället på att jag själv duger gott som sällskap, mina barn likaså. Varför ska resor och annat vänta på det rätta sällskapet och kanske bli orsaken till att en plan inte ens blir av.


Så med det sagt. Vi är ansvariga för vårt eget liv, vi är fullkomliga utan en partner vid vår sida (även fast det är tomt ibland och man saknar närheten och att vara älskad ibland likaså). Visst är mycket roligare med sällskap. Men tänk såhär: vilket är roligast, att vänta och leta efter rätta sällskapet eller bara njuta av livet tills rätta sällskapet dyker upp? Jag föredrar nog att njuta av livet nu.


Jag kan ju faktiskt göra saker själv eller med barnen eller vilket sällskap som helst. Det räcker för mig just nu. Dessutom känner jag att jag inte har varken har tid eller energi med vad ett förhållande för med sig, jag har så mycket bokat ändå.


Jag har i alla fall gått från att ett tag tänka rörande utseendet "äh, skit samma, ändå ingen som bryr sig" till att nu fått tillbaka lite av min vanliga fåfänga, tur var väl det.

Vandring i Norge, "rast vila" på väg ut på Predikstolen

Mina "Valentines" kommer att bli mina underbara barn <3 och en tvårätters ikväll. I helgen har jag fullt upp med olika typer av fotografering, bl.a. fotografering av kollegor, ev. lite övergivet på egen hand och sen ett nytt TFP-samarbete i Stockholm. Kvällarna kan jag med gott samvete spendera vid datorn och redigera bilder utan att någon muttrar över att jag är ascoial. Nästa vecka kommer det med andra ord att bjudas på inlägg om olika typer av äventyr och fotografering igen.


Har både planerat ett frö hos barnen rörande sommarens friluftssemester med deras mamma och fått den godkänd så nu ska här läsas på och planeras, leta boende och leta efter ett lätt och tillräckligt stort tält för oss tre. Precis sånt här man behöver planera och se fram emot när vintern är såhär mörk och blaskig.


Ta hand om er allihop, hoppas er Alla hjärtans dag var bra även för er och att ni uppskattade er själva och era nära och kära lite extra.


Skulle jag ha någon hemlig beundrare ändå därute så är jag hemma efter 17 för presenter och blombud ;) :)


132 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page