top of page

Mitt liv som friluftssingel

Vad kan passa bÀttre Àn att publicera ett inlÀgg om att vara singel Àn pÄ sjÀlva alla hjÀrtans dag? MÄnga tror sÀkert att det Àr en deppig dag för icke dejtande singlar, det trodde Àven jag och deppade lite över nÄt sÄ banalt. Men sÄ fel jag hade. Allt blir ju vad vi sjÀlva gör det till, vilken instÀllning vi har.


NÄgot som jag har lÀrt mig och mognat i Àr att livet inte gÄr ut pÄ att hitta en partner att dela allt med. Jag har levt i förhÄllande i större delen av mitt liv och kÀnt mig beroende av att göra allt i minst tvÄsamhet. Varför Àr det sÄ?


Senaste Äret har jag tÀnkt om, varför ska jag vÀnta pÄ "den rÀtte" för finns han ens? Jag tror istÀllet pÄ att jag sjÀlv duger gott som sÀllskap, mina barn likasÄ. Varför ska resor och annat vÀnta pÄ det rÀtta sÀllskapet och kanske bli orsaken till att en plan inte ens blir av.


SÄ med det sagt. Vi Àr ansvariga för vÄrt eget liv, vi Àr fullkomliga utan en partner vid vÄr sida (Àven fast det Àr tomt ibland och man saknar nÀrheten och att vara Àlskad ibland likasÄ). Visst Àr mycket roligare med sÀllskap. Men tÀnk sÄhÀr: vilket Àr roligast, att vÀnta och leta efter rÀtta sÀllskapet eller bara njuta av livet tills rÀtta sÀllskapet dyker upp? Jag föredrar nog att njuta av livet nu.


Jag kan ju faktiskt göra saker sjÀlv eller med barnen eller vilket sÀllskap som helst. Det rÀcker för mig just nu. Dessutom kÀnner jag att jag inte har varken har tid eller energi med vad ett förhÄllande för med sig, jag har sÄ mycket bokat ÀndÄ.


Jag har i alla fall gÄtt frÄn att ett tag tÀnka rörande utseendet "Àh, skit samma, ÀndÄ ingen som bryr sig" till att nu fÄtt tillbaka lite av min vanliga fÄfÀnga, tur var vÀl det.

Vandring i Norge, "rast vila" pÄ vÀg ut pÄ Predikstolen

Mina "Valentines" kommer att bli mina underbara barn <3 och en tvÄrÀtters ikvÀll. I helgen har jag fullt upp med olika typer av fotografering, bl.a. fotografering av kollegor, ev. lite övergivet pÄ egen hand och sen ett nytt TFP-samarbete i Stockholm. KvÀllarna kan jag med gott samvete spendera vid datorn och redigera bilder utan att nÄgon muttrar över att jag Àr ascoial. NÀsta vecka kommer det med andra ord att bjudas pÄ inlÀgg om olika typer av Àventyr och fotografering igen.


Har bÄde planerat ett frö hos barnen rörande sommarens friluftssemester med deras mamma och fÄtt den godkÀnd sÄ nu ska hÀr lÀsas pÄ och planeras, leta boende och leta efter ett lÀtt och tillrÀckligt stort tÀlt för oss tre. Precis sÄnt hÀr man behöver planera och se fram emot nÀr vintern Àr sÄhÀr mörk och blaskig.


Ta hand om er allihop, hoppas er Alla hjÀrtans dag var bra Àven för er och att ni uppskattade er sjÀlva och era nÀra och kÀra lite extra.


Skulle jag ha nÄgon hemlig beundrare ÀndÄ dÀrute sÄ Àr jag hemma efter 17 för presenter och blombud ;) :)


134 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla
bottom of page