top of page

Studio och "fools spring"

Det fina med fotografering är att det är så brett. Man blir aldrig fullärd och man kan alltid testa nya kreativa saker. Efter att ha pratat med syrran tidigare i vintras om hur kul det var att träffas och fota ihop tänkte jag att jag drar ihop ett litet gäng för att inspirera och lära varandra. Just då var vädret mulet isigt och kallt så jag föreslog lite studiofotografering i och med att jag dessutom redan bokat den.


Redan vid 10 möttes vi i studion för lite "förfotografering", för att hinna prata och fota av oss lite grann innan dagens frivilliga modell dök upp. Maries dotters sambo ställde frivilligt upp att bli fotograferad av 4 halvgalna tjejer (men det kanske inte var så Marie la fram det för honom). Vi körde lite vanliga porträtt på varandra bl.a. med en kul idé att fota med en sjal som syrran kom med.

När David sen kom passade vi på att fika lite innan vi körde på i 1,5h med fotografering av honom. Med olika ljussättningar och bakgrunder. Så roligt att jobba så ihop, det blir så många skratt för det blir ju en del tokigheter under dagen. David var lugn och tålmodig med oss hela tiden.

Måste säga att dagen blev precis så inspirerande och kreativ som jag hoppats när jag först drog igång det här. Tror vi alla ser fram emot nästa gång.


Efter fotograferingen hann jag hem en liten stund innan det var dax att åka vidare på fest hemma hos Marie. Idag, söndag ska jag bo i pyjamasen, plugga ifatt allt på kursen och bara soffa innan ännu en rolig hektisk vecka drar igång igen.


Men alltså, hur har folk tid med att ha förhållande? Hur har jag haft tid för det och hur ska jag hitta någon som har tålamod med alla mina projekt och aktiviteter hela tiden. En sak är säker och det är att det nog måste bli någon (igen) som har fullt upp med eget liv och/eller har lika intressen som man kan utföra dem ihop. Alla andra kommer bara tröttna. För jag, jag älskar mitt aktiva liv, det är så stimulerande och det finns ingen kille/karl/gubbe i världen som kan få mig att ändra mig på den punkten. När jag försökte dejta lite i vintras märkte jag redan där hur många som tappade intresset eller trodde att jag inte var intresserad för att jag inte kunde ses typ nästa vecka eller inte svarade direkt på chatt, alla såna sållades bort direkt. Efter ett tag gav jag bara upp och insåg att jag har det bra som jag har det. Nu har väl suget börjat komma tillbaka att gå in i ett förhållande, lite i och med våren. Mn jag har sagt till mig själv att ta mig genom i alla fall mars och april först, två riktigt hektiska månader. Nåt händer ju ändå i kroppen när solen tittar fram och "fools spring" är här med all kraft, men jag får ta ut det på kreativa saker istället.


21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

留言


bottom of page